Benny geëerd voor verdiensten Nederlands Verbond van Mandolineorkesten

Op zondag 16 oktober 2022 kreeg dirigent Benny Ludemann uit handen van Mieke van den Engel, secretaris van het Nederlands Verbond van Mandolineorkesten een penning uitgereikt omdat Benny 45 jaar lid is van de adviesraad van het Nederlands Verbond. Aan het einde van het repetitiegedeelte voor de pauze kwam de voorzitter van mandolineorkest Estrellita, Piet Oostvogels, binnen, vergezeld door de secretaris van het Nederlands Verbond.

Naast zijn lidmaatschap van de adviesraad is Benny ook al heel lang jurylid bij de mandolineconcoursen, die jaarlijks door het Verbond georganiseerd worden, waarbij mandolineorkesten zich aan elkaar presenteren. Daarnaast wordt Benny ook wel landsdirigent genoemd. Reden genoeg om hem te vereren met een mooi penning. Zichtbaar verrast nam Benny de penning in ontvangst. Mieke roemde hem om zijn 45 lidmaatschap van de adviesraad en bedankte hem voor de mooie mandolineklanken, die ze voor de uitreiking van het orkest had gehoord.