CD’s

De eerste CD: Mandolineorkest Estrellita (uitverkocht)

Bij deze CD heeft het koor “De Oosterhoutse Nachtegalen” haar medewerking verleend aan het eerste nummer op de CD: Quem Vidites Pastores van Herman Hollanders. Verder heeft Estrellita de medewerking gekregen van Raymond Delnoye: fluit, Monique Bartels: cello en Gerard Dekker: clavecimbel.

Dit is de eerste CD die door Estrellita is gemaakt. Ook deze CD is in verschillende sessies opgenomen en tijdens een groot concert op 1 februari 1992 gepresenteerd in ‘Het Turfschip” te Breda.

De tweede CD: Estrellita 2000 (uitverkocht)

De tweede CD van Estrellita: “Estrellita 2000” is gepresenteerd tijdens een concert in het Chasse theater te Breda op 30 april 2000. Aan deze CD hebben de volgende solisten hun medewerking verleend: Gertrud Tröster: mandoline, Michael Tröster: gitaar, Raymond Delnoye: fluit en Pieter Kloek: klarinet.

De DVD van het kerstconcert van Robert Long

Op deze DVD staat een schitterende registratie van 1 van de 12 concerten die we hebben gegeven in december 2004. De DVD is opgenomen in het Stadstheater te Zoetermeer. Het repertoire bestaat uit werken van Robert Long met combo, werken van Robert Long met Estrellita en met het Venloos vocaal ensemble en er staan zelfs een paar solowerken op van Estrellita. Wat direct op zal vallen: een erg goede combinatie, de liedjes van Robert Long begeleid door een mandolineorkest. Als fan van Estrellita of van Robert Long moet je deze DVD hebben!

Meer informatie en bestellen